Pozsik Darinka

közgazdász, coach pszichológus hallgató

Pozsik Darinka közgazdász, coach és pszichológus hallgató. Sok multinacionális
környezetben eltöltött év után találta meg saját útját a coachinghoz, 2021-ben szerezte meg az ICF (International Coaching Federation) ACC minősítését. Publikációi coaching témában olvashatóak a HR Portálon Coach iskolája, a CHN Nemzetközi Coach Iskola blogján. Fontosnak tartja a coaching műfaj hazai népszerűsítését, ezért számos pro-bono coaching folyamatot folytatott álláskeresőkkel, illetve pályaválasztási témában középiskolás diákokkal is, ez utóbbit a HiSchool, a legnagyobb középiskolásokat támogató szakmai közösség
tagjaként. A Spirit Crafts társulás egyik alapítójaként fontosnak tartja, hogy olyan a személyes fejlődést segítő módszert fejlesszen, amely életkortól és hivatástól függetlenül tud segíteni azoknak az embereknek, akik szeretnének saját erőforrásaikra támaszkodva dolgozni az elakadásaikon.

LÉLEK-TÉR Városi Felfedezés
A Spirit Crafts egy olyan társulás, ami hatékony gyakorlati módszerekkel támogatja az embereket a személyes fejlődésük útján. Módszerünk a coaching módszertanán alapul, amit a mi saját személyes és szakmai tapasztalataink alapján fejlesztünk tovább. Ezen a másfél órás workshopon a Spirit Crafts Városi felfedezés módszer egy rövidített formájával ismerkednek meg a résztvevők.
A workshop része egy séta egyéni tempóban a környékbeli utcákon, ahol a résztvevők a saját témájukhoz kapcsolódó kérdéseikhez és felismeréseikhez keresnek képi illusztrációt a környezetben talált "képek", látványok, részletek segítségével. A gondolatokból jönnek a képek és a képekből a gondolatok. A képek keresése és jelentéstartalmaik tudatosítása segít abban, hogy belső folyamataink megértéséhez közelebb kerüljünk, és egy apró első lépést tegyünk a változás útján.
A workshopot tartják: Losonczi Anna (építész, coach) és Pozsik Darinka (közgazdász, coach)
a Spirit Crafts társalapítói
A módszerről bővebben: www.spirit-crafts.com

Víziónk
Egy olyan műhely létrehozásán dolgozunk, ahol a módszert a coaching, a pszichológia és a művészetek területéről érkező szaktudások és az egyéni élettörténetek, tapasztalások mentén közösen fejlesztjük. Ahol olyan emberekkel kapcsolódunk össze, akik szeretnek közösen, egymásra hangolódva gondolkodni. Megközelítésünkben az intuitív és a tudományos gondolkodásmódot párhuzamosan alkalmazzuk. A kutatási eredményeket gyakorlati szemlélettel, mindenki számára befogadható formában mutatjuk be. Különféle szakterületek
keresztezéséből és összekapcsolásából inspirálódunk, abban hiszünk, hogy korábban nem ismert kreatív látásmódok születnek így. A módszer folyamatos alakítása nemcsak a hosszú távú fejlesztésre vonatkozik, hanem arra is, hogy az aktuális csoportoknak és résztvevőknek mindig személyre szabott feladat kombinációkat és támogatást adunk. Célunk az, hogy a ránk találó emberek motivációját felébresszük arra, hogy felismerjék erőforrásaikat, és merjék használni ezeket. Szeretnénk megtanítani az embereknek, hogy figyeljék belső üzeneteiket, gondolkodjanak a dolgaikon, és hogy kapcsolódjanak egymáshoz!

Hírlevél