Seres-Pittlik Tímea

Szociológus, szociálpolitikus, a Semmelweis Egyetem Szociális Vezetőképző Tudásközpontjának oktatója, tananyagfejlesztője. Oktatási területek: etikus szervezet és etikus vezető, vezetői érdekérvényesítés módszerei és eszközei, szociális innováció, szolgáltatás fejlesztés.

Dolgozott az ágazati irányításban, a szakminisztérium főosztályvezetőjeként. Gyakorlati tapasztalatait a szociális területen több szolgáltatásban szerezte: gyermekjólét, támogató szolgálat, idősellátás, integrált intézmény.

Intézményi menedzsment programokat és a hallgatói gyakorlatokat koordinál.

Oktatási tevékenységének célja a szociális szolgáltatások vezetői közötti kapcsolódások erősítése, a hálózatosodás elősegítése, támogatása.

A szociális ágazatban megvalósult Európai Uniós pályázatokban szakmai tanácsadó, témafelelős volt. Területek: új szolgáltatások bevezetése, vezetőképzés, ellátások módszertani fejlesztése.

A kőszegi Szocio-Kraft kutatócsapat tagja, a kutatási területük a társadalmi reziliencia erősítése a szociális szolgáltatók fejlesztésével, szervezeti és közösségi innovációs lehetőségek kialakítása a Nyugat Dunántúli régió szolgáltatóinak bevonásával.

Hírlevél