László-Kovács Edina

László-Kovács Edina – szociológus, szociálpolitikus végzettségekkel rendelkezik.

A Semmelweis Egyetem Szociális Vezetőképző Tudásközpontjának oktatója, tananyagfejlesztője. Oktatási területei: etikus szervezetek, etikus vezetés, projektmenedzsment, minőségmenedzsment, szervezetek közötti együttműködések fejlesztése.

Szakmai érdeklődésének középpontjában a szolgáltatások fejlesztése, az etikus szervezet kialakítását támogató folyamatok és a kapcsolathálózati elemzések állnak.

Menedzseri tapasztalatait egy szociális, gyermekjóléti és egészségügyi feladatokat ellátó integrált intézmény vezetőjeként szerezte, ahol lehetősége volt egy kistérség szociális és egészségügyi ellátásának fejlesztésében, együttműködések szervezésében szerepet vállalni.

Emellett több szolgáltatás- és infrastruktúra fejlesztést, prevenciót célzó uniós és hazai projektben, modellkísérleti programban vett részt szakmai- és projektvezetőként, tananyagfejlesztőként, trénerként.

A Gál Ferenc Egyetem, Egészség- és Szociális Tudományi Karának és jogelődjeinek szociális munkás képzésében, szakvizsgára való felkészítésben és szociális gerontológia szakirányú továbbképzésében óraadóként oktatott.

Hírlevél